Un fost arbitru, actualul şef al Agenției Naționale Anti-Doping, este noul președinte de la CFR Cluj

Un fost arbitru, actualul şef al Agenției Naționale Anti-Doping, este noul președinte de la CFR Cluj

Fost arbitru şi actual şef al Agenției Naționale Anti-Doping, Cristian Balaj, a devenit noul președinte de la CFR Cluj, în locului lui Marian Copilu. Balaj a confirmat înțelegerea cu campioana României, deşi cu o zi înainte declarase că nu vreaa să ajungă la CFR Cluj și să se compromită. 

Cristi Balaj a confirmat că e noul președinte de la CFR Cluj. "Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern", a scris Cristi Balaj pe rețelele de socializare.

Cu o zi înainte de a accepta oferta de la CFR Cluj, fostul arbitru Cristi Balaj, care este președintele Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), a negat totul și a dat un răspuns surprinzător. "La CFR sunt multe aspecte care trebuie lămurite, nu vreau să merg acolo și să mă compromit. Dacă ar trebui să fac lucruri împotriva principiilor mele, ar însemna să plec în secunda 2", a spus Cristi Balaj, citat de digisport.ro

Comenteaza