Un fost conducător din Gruia nu îi vede pe “feroviari” favoriți la titlu: “FCSB are prima șansă”

Un fost conducător din Gruia nu îi vede pe “feroviari” favoriți la titlu: “FCSB are prima șansă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre oamenii importanți din istoria recentă a campioanei consideră că formația din capitală este mai aproape de trofeul Ligii 1 decât CFR Cluj sau CS U Craiova.

Fostul președinte din Gruia, Iuliu Mureșan, nu își vede fosta echipa în postura de favorită la titlu, în special după eșecul suferit de “feroviari”, scor 3-0, pe terenul celor de la FCSB. Mai mult, Mureșan consideră că trupa din capitală are prima șansă la titlu, în timp ce Craiova reprezintă un alt adversar complicat pentru clujeni.

“Va fi o lupta în trei, Craiova se poate apropia cu 3 puncte câștigate în următoarele meciuri. Craiova poate câștiga campionatul din poziția în care este acum, însă FCSB are prima șansă. Se vede foarte tare acest lucru în acest moment. S-ar putea să fie o problemă pentru ei, am înțeles că vor juca de acum la Giurgiu.

E un stadion cochet și un gazon destul de bun, dar nu la nivelul celui de pe Arena Națională. S-ar putea să fie un dezavantaj. Dar totuși și-au făcut moral în meciul cu CFR, și-au intrat în mână cu cele trei goluri date. CFR nu avea cum să emită pretenții pentru mai mult de un egal, dacă nu a avut niciun șut pe poartă.

Parcă echipa nu mai avea chef de fotbal, era obosită. Ziceam cu toții că au o medie de vârstă mare, dar nu asta e cauza. Pur și simplu ceva nu a fost bine în lot, parcă au luat somnifer înainte de meciul cu FCSB”, a spus Iuliu Mureșan la Realitatea Sportivă.

Comenteaza