Un fost fotbalist al Stelei și "U" Cluj, arestat în Mexic

Un fost fotbalist al Stelei și
Claudiu "Blocnotes" Răducanu a fost reținut la Cancun și deferit justiției pentru dare de mită, scrie site-ul proceso.com.mx, citat de MEDIAFAX. De asemenea, el a fost anchetat pentru folosirea unor carduri false.

Doi români au fost reținuți vineri la centrul comercial Plaza Las Americas. Este vorba despre Claudiu Răducanu (38 de ani) și Gheorghe Claudiu Papară (25 de ani). 

După arestarea românilor, procurorii au demarat ancheta în cazul lor pentru fals, uz de fals și dare de mită. Asupra lor s-a găsit un card de credit al băncii HSBC, alături de alte 60 de carduri, cel mai probabil false. Anchetatorii spun că aceștia au retras de la ATM-uri sume de până la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de euro).

Dario de Quintana Roo mai scrie că Răducanu și amicul său au încercat să le ofere mită polițiștilor, după ce personalul de securitate al centrului comercial i-a surprins retrăgând bani de la bancomate cu ajutorul mai multe carduri. 

Fostul atacant Claudiu Răducanu (foto, al doilea de la stânga la dreapta) a jucat, printre altele, la echipe precum Extensiv Craiova, Steaua București, Espanyol Barcelona, Arminia Bielefeld, Nae Salamina și FC Vaslui. Apogeul carierei l-a atins în Ghencea, unde a marcat 58 de goluri în perioada 1999-2003. În sezonul 2007-2008 a ajuns la "U" Cluj, unde a reușit contraperformanța de a nu înscrie nici un gol în nouă meciuri. Răducanu este celebru în folclorul fotbalului românesc datorită "perlelor" sale din mass-media și nu numai. 

 

 

 

Comenteaza