Un fost idol al tribunelor din Gruia a asistat la meciul dintre CFR Cluj și Hermannstadt: "Dulce revedere!"

Un fost idol al tribunelor din Gruia a asistat la meciul dintre CFR Cluj și Hermannstadt: "Dulce revedere!"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campion alături de "feroviari" în 2012, un fost mijlocaș a urmărit din tribune ultimul joc al echipei clujene din 2022.

Modou Sougou, un fotbalist care a impresionat în tricoul CFR-ului în perioada iulie 2011 - ianuarie 2013 a asistat din tribune la meciul dintre fosta sa formație și Hermannstadt.

"Dulce revedere! Fostul jucător al CFR-ului din perioada 2011-2013, Modou Sougou, este invitatul special la ultimul meci din acest an.

Mijlocașul lateral a avut o evoluție impresionantă la CFR, câștigând campionatul în 2012 și contribuind decisiv la parcursul echipei în Europa", a transmis clubul din Gruia.

Senegalezul ajuns la 38 de ani a câștigat titlul în 2012 alături de "feroviari" și lucrează în prezent pentru academia celor de la Amiens, formație din Ligue 2. În perioada petrecută în Gruia, Sougou a îmbrăcat de 55 de ori tricoul vișiniu, a înscris 15 goluri și a oferit 22 de pase decisive.

Sosit la CFR Cluj după experiențe la AS Douanes (Senegal), Leiria, Vitoria Setubal și Academica Coimbra (Portugalia), Modou Sougou a plecat la Olympique Marseille și a mai jucat pentru Evian, Sheffield Wednesday, Moreirense și Mumbai City.

Comenteaza