Un fost internațional recunoaște negocierile cu CFR Cluj: "Am vorbit mult"

Un fost internațional recunoaște negocierile cu CFR Cluj: "Am vorbit mult"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai apreciați antrenori români a dezvăluit că a fost aproape de a ajunge la un acord cu formația clujeană.

În urmă cu mai bine de un an, CFR Cluj îl numea în funcția de antrenor principal pe Marius Șumudică. Mandatul fostul atacant a fost unul scurt, însă nu lipsit de momente tensionate. Totuși, situația ar fi putut fi diferită dacă oficialii din Gruia ar fi ajuns la un acord cu alt tehnician cu care negociau.

Fostul internațional Constantin Gâlcă a dezvăluit că a fost aproape de a semna cu CFR Cluj în 2021, însă o clauză a stat în calea numirii sale pe banca "feroviarilor".

"Cu CFR am vorbit mult mai mult. Nu s-a întâmplat pentru că nu ne-am înțeles la detaliile din contract. O clauză. Era înainte să vină Marius Șumudică. La CFR, an de an sunt pretenții foarte mari. Dan Petrescu a câștigat an de an. Este adevărat că antrenorii nu trăiesc din ce au făcut, ci din ce fac în prezent.

Cât timp au șanse să câștige campionatul sau câștigă meciul sunt pe drumul cel bun. Că nu este jocul așa spectaculos cum vor spectatorii, asta este altceva. Nu, Dan a făcut ce a făcut și până acum. A câștigat meciuri, a câștigat campionate. Eu zic că este echipa cu cele mai mari șanse la titlu. Au și lot, și antrenor, și încrederea pe care o au ei.

Vine unul cu un joc mai combinativ, mai asociativ și nu câștigă campionatul. Ce faci? Nu. Trebuie să câștige campionatul", a spus Gâlcă la Digisport.

loading...
Comenteaza