Un fost jucător al CFR-ului are o ocupație inedită și plănuiește să revină în România: "Vreau să îmi duc familia acolo"

Un fost jucător al CFR-ului are o ocupație inedită și plănuiește să revină în România: "Vreau să îmi duc familia acolo"
| Foto: sport.ro

Dublu campion în Liga 1 cu formația din Gruia, un fost fotbalist argentinian a îmbrățișat o nouă carieră după retragerea din activitate.

În cei doi ani petrecuți la Cluj, Sebastian Dubarbier a fost unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului și a contribuit decisiv la primele trofee din istoria clubului. Ajuns la 36 de ani, fostul jucător s-a retras în 2020, însă recunoaște că își urmărește fosta echipa și nu ar spune nu unei reveniri în România.

"În aplicația de pe telefon o am la favorite și urmăresc mereu rezultatele, de aici eu și familia mea ne gândim mereu să le meargă bine. E un club pe care îl iubesc mult, mi-a deschis porțile în Europa și toate titlurile pe care le am în cariera de fotbalist au fost alături de CFR.

Este o mândrie că am câștigat primul titlu al clubului și primul meu titlu ca profesionist. Da, vreau să îmi duc familia acolo și să și cânt. În perioada în care am fost acolo știau multă spaniolă, sper să se poată bucura de un concert rock ca toată suflarea argentiniană", a declarat Dubarbier pentru sport.ro.

După ce și-a încheiat cariera de sportiv, argentinianul a ales un drum inedit și cochetează cu muzica, o pasiune care îi aduce mari bucurii.

"Cu muzica sunt la început, e un drum frumos și lung, cu pași scurți și fiecare dintre ei te lasă cu lecții importante. La asta trebuie să 'vâslești și să vâslești', e ca atunci când te apuci de fotbal la 5 ani. Dar comparând cu imnul Champions League, sincer prefer să cânt cu 5 persoane și să mă bucur de scenă. E ceva nou de care mă bucur mult", a explicat fostul fotbalist.

De-a lungul carierei, Sebastian Dubarbier a jucat în țara natală pentru Gimnasia, Olimpo, Estudiantes și Banfield, în Franța pentru Lorient și în Spania pentru Tenerife, Cordoba, Almeria și Deportivo la Coruna. Pentru CFR Cluj a evoluat în 78 de partide, a înscris 13 goluri și a cucerit două titluri în Liga 1, trei Cupe ale României și o Supercupă.

Comenteaza