Un fost jucător al CFR-ului și al Craiovei și-a ales favorita la derby-ul de titlu

Un fost jucător al CFR-ului și al Craiovei și-a ales favorita la derby-ul de titlu
| Foto: lookplus.ro

Un fost fotbalist al celor două rivale din Liga 1 a vorbit despre atuurile formațiilor conduse de Dan Petrescu, respectiv Cristiano Bergodi. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ajuns la 38 de ani, Ionuț Rada evoluează în Liga a 3-a pentru Sănătatea Cluj și desfășoara în paralel mai multe proiecte sportive. Fundașul a îmbrăcat de-a lungul carierei atât tricoul celor de la Universitatea Craiova, cât și pe cel al "feroviarilor" și și-a ales favorita la titlu dintre cele două formații. În plus, Rada a vorbit și despre ceea ce diferențează cele două echipe. 

"Acest lot a fost construit de Dan Petrescu, el este numărul 1 în club, chiar și n partea financiară. Acolo unde merge, el trebuie să aibă toate lucrurile puse la punct, tocmai pentru a cere maximul de la jucători. Va fi extrem de greu să nu fie alături de jucători. Nu va fi același lucru, chiar dacă sunt „secunzii” pe margine. Petrescu este un antrenor care și-a arătat valoarea.

Cu Cristiano Bergodi am avut discuții în contradictoriu, la Rapid schimbase sistemul. L-am avut ca antrenor și la Steaua. Este un tehnician care știe bine să organizeze jocul, se face plăcut și are un dialog frumos cu echipa și cred că acesta este cel mai important lucru. Trebuie să știi să comunici cu o echipă cu potențial. Oltenii s-au calibrat bine după această pauză, venirea lui Bergodi a ajutat. Micile probleme au fost reglate din timp și totul a fost bine", a spus Rada pentru Fantatik. 

Fundașul a dezvăluit pe cine susține în lupta pentru titlu. "Recunosc că îmi doresc ca Universitatea Craiova să câștige campionatul, chiar dacă mă bucur și pentru CFR când are succese. Eu sunt oltean, țin cu Craiova. Eu sper ca anul acesta să fie un moment extraordinar pentru oraș", a explicat jucătorul. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza