Video Un fost mijlocaș al Universității Cluj a fost prezentat de Unirea Dej: "M-a convins proiectul"

Un fost mijlocaș al Universității Cluj a fost prezentat de Unirea Dej: "M-a convins proiectul"
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani va evolua pentru echipa condusă de Dragoș Militaru în noul sezon al ligii secunde.

"Răzvan Greu la FC Unirea Dej!

“Aripa” în vârstă de 27 ani s-a născut la Târgu Mureș, însă și-a făcut junioratul la celebra școală de fotbal Ardealul Cluj și la ”U” Cluj.

Pe 20 mai 2014, Greu a debutat la echipa mare a Universității, într-un meci cu Pandurii, din ultima etapă de campionat.

În același an, Răzvan a fost împrumutat la CS Mioveni, iar apoi la CSM Sighetu Marmației. În sezonul 2015-2016 a devenit, însă, om de bază în primul "11" al “șepcilor roșii”, cu care a evoluat în Liga 2.

În vara anului 2016 s-a transferat la FC Botoșani și a strâns 7 prezențe pe prima scenă fotbalistică a României, iar în primăvara lui 2017 a fost împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe.

A bifat 14 meciuri în tricoul covăsnenilor, cu care a reușit să promoveze în Liga 1. Apoi, Răzvan s-a întors la "U" Cluj și înainte de a ajunge la Unirea Dej, a mai îmbrăcat tricoul Farului (actuala Unirea Constanța) și Unirii Slobozia.

Bine ai venit la FC Unirea Dej și mult succes, Răzvan!", a anunțat clubul din Liga a 2-a.

După prezentarea oficială, Răzvan Greu a oferit și primele impresii despre Unirea Dej și despre așteptările sale de la noul sezon al eșalonului secund.

"M-a convins proiectul. Îmi place foarte mult că acest club oferă multe șanse tinerilor. Joacă un fotbal frumos și cred că mă pliez pe stilul de joc. Băieții m-au primit foarte bine în vestiar și cred că mă voi acomoda.

Obiectivul meu este să ajut echipa cât pot, să dau goluri, să dau pase de gol și să avem rezultate cât mai bune împreună. Cred că va fi un sezon echilibrat, luăm fiecare meci în parte și sper să facem cât mai multe puncte.

Cu Csikszereda ne așteaptă un meci dificil. Au o echipă bună, dar cu o organizare bună cred că putem obține trei puncte. Pe fani îi aștept în număr cât mai mare la stadion, îi rog să fie alături de noi la fiecare meci, avem mare nevoie de ei", a declarat noul mijlocaș al Unirii Dej.

Comenteaza