Un fotbalist al campioanei CFR, în echipa ideală a etapei din Liga 1

Un fotbalist al campioanei CFR, în echipa ideală a etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Chiar dacă jocul clujenilor nu a impresionat, un jucător “feroviar” a fost desemnat de LPF printre cei mai buni 11 ai rundei a 3-a din play-off/play-out.

Revenirea lui Dan Petrescu pe banca formației din Gruia a reprezentat și o întoarcere la un stil de joc pragmatic, bazat pe defensivă. Deși partida cu Astra a fost una din care a lipsit spectacolul și fazele ofensive, un jucător al CFR-ului a prins echipa etapei. Este vorba despre mijlocașul Mihai Bordeianu, cel care a înscris unicul gol la partidei și care a reușit și primul său gol în tricoul alb-vișiniu. Deși nu se observă în jocul campioanei, Bordeianu este unul dintre cei mai constanți jucători ai “feroviarilor” și un fotbalist ce depunde un efort consistent la fiecare meci.

Echipa ideală a etapei a 3-a din play-off/play-out:

Vâtcă (FC Voluntari) – Ricardinho (FC Voluntari), Klimavicius (Dinamo), Iacob (Viitorul), Morais (FCSB) – Man (FCSB), Bordeianu (CFR Cluj), Aurelio (Gaz Metan) – Montini (Dinamo), Gnohere (FCSB), Rondon (Gaz Metan). Antrenor: Teja (FCSB)

Pentru CFR Cluj urmează duelul din turul semifinalelor Cupei României, împotriva Astrei Giurgiu. Partida va avea loc miercuri, de la ora 20:00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". 

Comenteaza