Un fotbalist al CFR-ului, mesaj pentru rivala din campionat: “La Steaua nu m-aș duce indiferent de ofertă”

Un fotbalist al CFR-ului, mesaj pentru rivala din campionat: “La Steaua nu m-aș duce indiferent de ofertă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai constanți mijlocași ai campioanei din ultimele două sezoane, Mihai Bordeianu, spune că nu ar semna cu formația bucureșteană, dar admite că a fost aproape de a îmbrăca tricoul roș-albaștrilor.

Sosit în Gruia la începutul anului trecut, de la FC Botoșani, Bordeianu a devenit om de bază, în special în mandatul lui Dan Petrescu. Mijlocașul central a crescut mult în evoluții și se gândește la o posibilă convocare la echipa națională. Mihai Bordeianu a povestit pentru GSP, că a fost aproape de a semna cu FCSB în urmă cu un sezon, dar negocierile cu vicecampioana au intrat în impas, iar CFR Cluj s-a mișcat mai repede și l-a transferat pe mijlocaș.

Jucătorul campioanei se felicită acum pentru alegerea făcută și spune că nu ar mai putea semna cu rivala din capitală. “Au fost niște discuții atunci, la finalul lui 2017, între FCSB și FC Botoșani, pentru mine. Aveam și oferta scrisă de la ei, urma să plec pentru 250.000 de euro. Dar undeva lucrurile s-au împotmolit, au început să tărăgăneze. Poate eram prea ieftin pentru ei. Atunci a apărut pe fir CFR, Dan Petrescu m-a vrut cu adevărat și așa am ajuns la Cluj, în ianuarie 2018. A fost un pas imens pentru cariera mea. Am câștigat două titluri și o Supercupă într-un an și jumătate, mă simt perfect în Gruia.

La Steaua nu m-aș duce indiferent de ofertă! Asta din cauza lui Gigi Becali, care azi te laudă după un meci bun, dar apoi te pune la pământ dacă prinzi un joc mai slab. Te bulversează total, eu unul, recunosc, nu aș putea să joc în asemenea condiții. În 2017, venind de la o formație mică precum FC Botoșani, m-aș fi dus acolo. Între timp am căpătat experiență, sunt la un club mare, campioana ultimelor două sezoane, și nici nu mă gândesc să mai ajung la Steaua”, a declarat Mihai Bordeianu.

În vărstă de 27 de ani, mijlocașul a evoluat în 39 de partide pentru CFR, formație alături de care a cucerit două titluri și o Supercupă a României. Înainte să ajungă în Gruia, fotbalistul a mai evoluat pentru Cehalăul Piatra Neamț, FCM Dorohoi și FC Botoșani.

Comenteaza