Un fotbalist de la CFR Cluj, în topul marcatorilor din 2018

Un fotbalist de la CFR Cluj, în topul marcatorilor din 2018
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul campioanei, George Țucudean, se află printre fotbaliștii cu cele mai multe goluri înscrise în acest an calendaristic.

Venit la începutul anului de la Viitorul, atacantul originar din Arad și-a demonstrat calitățile de golgheter și în tricoul CFR-ului. La finalul sezonului trecut, cel în care clujenii au câștigat titlul, internaționalul român a câștigat și titlul de cel mai bun marcator, fiind la egalitate cu Harlem Gnohere. Și în noul sezon forma bună a vârfului a continuat, iar Țucudean a reușit să înscrie 10 goluri în toate competițiile.

Astfel, atacantul CFR-ului este pe locul al treilea în ceea ce privește golurile marcate în Liga 1 în anul calendaristic 2018. Țucudean a înscris 12 goluri în acest an, fiind depășit doar de Gnohere, cu 13, și Mitriță, cu 15. În 2018, vârful campioanei a marcat și primul său gol la Națională, împotriva Israelului.

De-a lungul carierei, Țucudean a mai evoluat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton Athletic, FCSB, ASA Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu și Viitorul. În întreaga sa carieră, atacantul a jucat în 256 de partide și a înscris de 77 de ori.

Comenteaza