Un fotbalist de la CFR Cluj, printre cei mai buni tineri din sezonul regulat al Ligii 1

Un fotbalist de la CFR Cluj, printre cei mai buni tineri din sezonul regulat al Ligii 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre jucătorii aflați sub comanda lui Dan Petrescu a fost inclus de LPF în echipa celor mai buni jucători U21 din campionat.

Liga 1 a intrat în a doua fază, play-off și play-out, însă Liga Profesionistă a realizat topul celor mai buni tineri fotbaliști din campionat. Echipele au fost obligate să înceapă jocul cu doi jucători U21 pe teren, astfel că mai mulți tineri au avut șansa debutului pe prima scenă a fotbalului românesc.

De la CFR Cluj, specialiștii LPF l-au remarcat pe Cătălin Itu, cel care a strâns 24 de jocuri și a reușit să înscrie de trei ori și să ofere două pase decisive. Pentru echipa celor mai buni tineri din sezonul regulat au fost luați în considerare fotbaliștii născuți după 1999 și care aveau  mai puțin de 30 de jocuri în Liga 1, la startul sezonului.

Echipa speranțelor din Liga 1:

Aioani (Chindia Târgoviște) – Hăruț (FC Botoșani), Chindriș (FC Botoșani), Grigore (DInamo) – Merloi (Academica Clinceni), Șut (Academica Clinceni), Horșia (Poli Iași), Itu (CFR Cluj) – Munteanu (Viitorul), Nițu (CS U Craiova), Mihăila (CS U Craiova). Antrenor: Croitoru (FC Botoșani)

Comenteaza