Un jucător al CFR-ului, încântat de convocarea la echipa națională: “Este cea mai bună vacanţă a mea de până acum”

Un jucător al CFR-ului, încântat de convocarea la echipa națională: “Este cea mai bună vacanţă a mea de până acum”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a evoluat în 49 de partide în sezonul recent încheiat, unul dintre “feroviari” susține că nu resimte oboseala din ultimul an.

Crescut de CFR Cluj, Adrian Păun a jucat doar pentru formația din Gruia la nivel de seniori. Deși a mai fost convocat la echipa națională în septembrie 2019, mijlocașul nu a apucat să debuteze, însă selecționerul Mirel Rădoi e pregătit să îi ofere primele minute sub tricolor în jocurile de pregătire cu Georgia și Anglia. Deși sezonul a fost unul tensionat, fotbalistul de 26 de ani susține că prezența în cantonamentul echipei naționale este cel mai bun mod de a-și petrece vacanța.

”Este cea mai bună vacanţă a mea de până acum. Mă bucur că nu am avut vacanţă şi am fost convocat la echipa naţională. Sper să am parte de asemenea vacanţe şi de acum încolo. Nu trebuie să mai privim în urmă, trebuie să trăim prezentul și să ne uităm către viitor. Eu mi-aș dori și să mergem în grupele Champions League, și să ne calificăm la Campionatul Mondial.

Este un grup unit, am fost primit foarte bine, nu am avut probleme de adaptare. A fost un sezon foarte greu, am reușit să câștigăm campionatul, eram foarte fericit, iar convocarea la națională face să fie cel mai bun an al meu.

Mă întorc la CFR, mai am trei ani contract. Nu sunt disperat să plec. Bineînţeles, mă gândesc să fac pasul afară, dar asta depinde de mine, dacă voi avea evoluţii bune cred că voi atrage şi oferte. Chiar din prima zi în care am ajuns m-au felicitat și colegii de la FCSB, ne știm de mult timp. Chiar dacă suntem adversari la echipele de club, aici suntem colegi. Ar fi cel mai important gol din cariera mea dacă aș marca împotriva Angliei, chiar dacă este un meci amical”, a declarat mijlocașul campioanei.

Comenteaza