Un jucător de bază al CFR-ului ar putea prinde un transfer important. Fotbalistul va fi urmărit la meciul cu Slavia Praga

Un jucător de bază al CFR-ului ar putea prinde un transfer important. Fotbalistul va fi urmărit la meciul cu Slavia Praga
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia ar putea rămâne fără unul dintre cei mai importanți jucători, fotbalistul urmând să fie urmărit de două cluburi din străinătate la partida din play-off-ul Ligii Campionilor.

Parcursul bun al CFR-ului din preliminariile Champions League a readus echipa clujeană în atenția cluburilor europene. După ce Billel Omrani, golgheterul din preliminarii a devenit o țintă pentru mai multe echipe, a venit rândul altui fotbalist să fie curtat. Este vorba despre Mihai Bordeianu, jucătorul ce a impresionat în acest sezon.

Mijlocașul a avut evoluții bune și a arătat o disponibilitate mare la efort. Potrivit GSP, emisari de la Osijek (Croația) și Maccabi Tel-Aviv (Israel), fosta adversară a “feroviarilor” vor fi prezenți la meciul cu Slavia pentru a-l urmări pe Bordeianu. Campionii cer în schimbul mijlocașului 2 milioane de euro, având în vedere că fotbalistul mai are trei ani de contract în Gruia.

Sosit de la FC Botoșani, mijlocașul este dublu campion al României alături de CFR Cluj. Bordeianu a evoluat de 47 de ori pentru formația din Gruia, a marcat un gol și a oferit patru pase decisive.

Comenteaza