Un jucător de la CFR a intrat în atenția lui Daum: ”Are un procentaj foarte bun”

Un jucător de la CFR a intrat în atenția lui Daum: ”Are un procentaj foarte bun”
Selecționerul Naționalei, Christoph Daum, a remarcat un jucător al formației din Gruia după victoria obținută în fața Craiovei, sâmbătă, la Pitești.

Ciprian Deac a semnat o dublă în succesul cu oltenii, scor 4-1, într-o partidă contând pentru etapa a treia din play-off. Mijlocașul de 31 a ajuns în acest moment la 5 goluri de la revenirea în Gruia.

"Am văzut câteva acţiuni foarte bune din partea lui. Are un procentaj foarte bun şi îl vom urmări. Vom vedea cum va continua, a făcut o ultimă lună excelentă", a spus Daum pe Digisport.

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a făcut lobby pentru convocarea lui Deac la Națională. "Ați văzut ce gol a dat și ce pasă de gol. Este un jucător profesionist și cred că mai poate juca 5 ani la nivel înalt. Ar putea juca la națională", a spus oficialul "feroviarilor" în sursa citată.

Ciprian Deac s-a întors în această iarnă la CFR din postura de jucător liber de contract, ultima dată evoluând pentru FC Tobol (Kazahstan). Fotbalistul de 31 ani are 11 selecții în Națională, ultima prezență sub "tricolor" fiind bifată în 2011.

Comenteaza