Un jucător de la CFR Cluj a prins echipa etapei, în ciuda eșecului de la Giurgiu

Un jucător de la CFR Cluj a prins echipa etapei, în ciuda eșecului de la Giurgiu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Chiar dacă formația din Gruia a cedat în fața Astrei, scor 3-2, unul dintre “feroviari” se află printre remarcații rundei cu numărul opt din Liga 1.

Campioana a suferit primul eșec al sezonului în campionat, după un meci în care nervozitatea a ajuns la cote maxime. Trupa lui Dan Petrescu a fost învinsă cu 3-2, dar în ciuda înfrângerii, un fotbalist al clujenilor a prins echipa etapei din Liga 1. Este vorba despre Adrian Păun, cel care a înscris golurile campioanei și care are un început excelent de campionat, care i-a adus și o selecție la echipa națională. Mijlocașul “feroviarilor” a reușit să marcheze de șase ori și să ofere trei pase decisive în șapte jocuri în acest sezon.

Echipa etapei a opta din Liga 1:

Bălgrădean (FCSB) – Mățel (Hermannstadt), M. Constantin (Gaz Metan Mediaș), Radunovic (Astra) – A. Popa (FCSB), Nistor (Dinamo), Păun (CFR Cluj), Ofosu (FC Botoșani) – Cardoso (Gaz Metan Mediaș), Vojtus (Academica Clinceni), Mihai Roman II (Universitatea Craiova). Antrenor Dusan Uhrin Jr. (Dinamo)

După pauza internațională, CFR Cluj va evolua împotriva celor de la FC Voluntari. Partida e programată vineri, 13 septembrie, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza