Un jucător de la CFR Cluj, convocat pentru meciul decisiv cu Bosnia

Un jucător de la CFR Cluj, convocat pentru meciul decisiv cu Bosnia
| Foto: FRF

Sebastian Mailat este singurul jucător de la campioana României la fotbal, CFR Cluj, inclus în lot pentru importanta partidă de tineret cu Bosnia-Herțegovina, de marți, unde în joc sunt atât locul 1, cât și calificarea la Campionatul European din 2019.

Mijlocașul de la CFR are 21 de ani și 1,72 înălțime. Mailat (la minge) a jucat 12 meciuri în sezonul trecut pentru Poli Timișoara, dar a devenit apoi liber de contract după ce nu a fost plătit timp de trei luni.

Față de lotul inițial, selecționerul Mirel Rădoi i-a mai adus la lotul Under 21 pe Robert Moldoveanu şi Ricardo Grigore, ambii de la Dinamo Bucureşti, din cauză că trei dintre jucători, Ionuţ Nedelcearu, Andrei Ivan şi Dragoş Nedelcu sunt suspendaţi pentru meciul programat la Ovidiu.

Din lotul României fac parte portarii Radu (Genoa), Vlad (FCSB) și Căbuz (Hermannstadt), fundașii Boboc (Viitorul), Ştefan (Sepsi), Borţa (U Craiova), Ghiţă (Viitorul), Paşcanu (Leicester), Rus (Sepsi), Grigore (Dinamo)

Mijlocaşi sunt Dulca (Swansea), Oaidă (FC Botoşani), Cicâldău (U Craiova), Ianis Hagi (Viitorul), Mailat (CFR), Ciobanu (Viitorul), Man (FCSB), Moruţan (FCSB), Măţan (Viitorul), Olaru (Gaz Metan), iar atacanți, Petre (Esjberg), Coman (FCSB), Moldoveanu (Dinamo).

Reprezentativa României a învins vineri, în deplasare, Portugalia, și este pe locul doi, după Bosnia, care are însă un meci în plus. Se califică direct la Euro 2019 echipa de pe primul loc, iar de pe treapta a doua, numai două dintre cele nouă echipe, după meciuri de baraj între primele patru, alese în funcție de punctaj.

Comenteaza