Un jucător de la CFR Cluj vrea cu orice preţ cetăţenia română! "Vreau să îmbrac tricoul României!"

Un jucător de la CFR Cluj vrea cu orice preţ cetăţenia română! "Vreau să îmbrac tricoul României!"

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora (33 de ani), vrea să primească cetăţenia română cât mai repede şi a vorbit despre acest lucru. Fotbalistul portughez a spus că va locui în România după ce îşi va încheia cariera de fotbalist şi îşi doreşte cu orice preţ să evolueze pentru naţionala României la turneul final de anul viitor, EURO 2021.

"Eu la începutul lunii februarie, am trimis la Minister toate documentele şi nu mai depinde de mine acum, ci de cum se grăbesc ei. Mi-au spus că durează între 3 şi 6 luni. Eu sper să fie cât mai repede.

Eu oricum o să locuiesc aici după ce termin fotbalul şi o să am mai multe beneficii, ca cetăţean al României. Dacă mă duc la naţională, m-aş bucura pentru că ţara asta mi-a dat tot ce am ca fotbalist şi ar fi bine sa îmbrac triocul acesta minunat şi să ne calificam la Euro", a declarat Mario Camora, la Digi.

Mirel Rădoi a declarat în mai multe rânduri că nu ar fi împotriva naturalizării jucătorilor străini din Liga 1, iar acest lucru a fost confirmat şi de Mihai Stoichiţă, care a spus că selecţionerul României nu îl va ignora cu siguranţă pe Camora.

"Să fie jucători de valoare, nu orice jucător care joacă bine un meci. Am mai pomenit eu de nişte sugestii cu jucători pasageri prin campionatul României, ca jucători care trebuie naturalizaţi. Dacă Rădoi îl va avea pe Camora cu cetăţenie, sigur îl va chema la naţională. Pe nivelul sportiv al lui Camora, nu pe altceva", a declarat Mihai Stoichiţă.

Comenteaza