Un jucator de la CFR s-a săturat să fie rezervă și cere să plece

Un jucator de la CFR s-a săturat să fie rezervă și cere să plece

Transferat în iarnă tocmai la insistențele lui Dan Petrescu, fundasul central a prins foarte puține minute în tricoul vișiniu și în vară vrea să spună adio echipei din Gruia. 

Bogdan Țîru (29 de ani) a fost transferat de CFR Cluj în iarna acestui an din Polonia, de la Jagiellonia Bialystok.

Chiar dacă Dan Petrescu (55 de ani) l-a sunat personal pentru a-l convinge să accepte să semneze cu gruparea din Gruia, antrenorul CFR-ului nu s-a bazat aproape deloc pe Țîru, care a adunat doar 18 minute în SuperLiga, în 3 meciuri, și 90 de minute în Cupa României.

Au fost meciuri la care fundașul central nu a fost nici măcar pe banca de rezerve, iar Bogdan Țîru ar fi luat decizia de a pleca de la CFR Cluj în vară, chiar dacă a semnat un contract valabil 3 ani și jumătate, scrie Prosport.

Fotbalistul cu două selecții la naționala României s-ar fi săturat să ”lustruiască” banca de rezerve sau scaunele din tribune și ar vrea să-și găsească o altă echipă unde să primească mai multe șanse.

”Domnul Bogdan Mara, domnul Dan Petrescu m-au sunat, mi-au spus ce ambiții au și asta m-a determinat să mă întorc. În Polonia m-am dezvoltat fizic și mental, dar nu m-am bătut la nimic, n-am avut obiectiv să câștigăm ceva. Mi-am dorit un pic mai mult!

Încă mă gândesc la națională, îmi doresc. E un avantaj că m-am întors în România. Mă știu cu câțiva jucători de la CFR Cluj.

Am o concurență foarte mare la CFR, cu Burcă, cu Yuri, cu Kolinger. Am venit să ajut și Mister (n.r. – Dan Petrescu) va decide pe cine va băga”, spunea Țîru după ce a semnat cu CFR, potrivit Digisport.

Comenteaza