Un jucător de la U-BT inclus în echipa lunii decembrie din Basketball Champions League

Un jucător de la U-BT inclus în echipa lunii decembrie din Basketball Champions League
| Foto: championsleague.basketball

Performanțele campioanei României în competiția continentală nu au trecut neobservate, iar unul dintre elevii lui Mihai Silvășan se află printre remarcații lunii decembrie.

Veniți din calificări, baschetbaliștii de la U-BT au impresionat în grupa din care au mai făcut parte Hapoel Holon, Darussafaka și Happy Casa Brindisi, reușind să obțină 5 victorii în 6 partide. Mai mult, echipa clujeană s-a calificat de pe primul loc în faza următoare a competiției, Top 16, după un succes entuziasmant reușit la Istanbul.

Performanțele elevilor lui Mihai Silvășan au fost remarcate și de specialiști, care l-au inclus pe unul dintre baschetbaliștii campioanei României în echipa lunii decembrie în Basketball Champions League.

Brandon Brown este cel mai bun jucător al lunii pe poziția numărul 1, cu medii de 18 puncte, 7,5 pase decisive și un indice al eficienței de 19,5. Mai mult, americanul a avut un procentaj de 50% la aruncările de la mare distanță.

Din echipa lunii decembrie mai fac parte John Roberson (SIG Strasbourg), DeVaughn Akoon-Purcell (Galatasaray), Maurice Ndour (Rytas Vilnius) și Giorgi Shermadini (Lenovo Tenerife).

Comenteaza