Un jucător de la “U” Cluj convocat la naționala de tineret. Rădoi s-ar putea baza pe el în preliminariile pentru EURO 2021

Un jucător de la “U” Cluj convocat la naționala de tineret. Rădoi s-ar putea baza pe el în preliminariile pentru EURO 2021
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Un fotbalist al “Șepcilor roșii” a fost chemat de urgență la lotul U21 și ar putea fi titular în startul campaniei de calificare pentru turneul continental de peste doi ani.

După parcursul entuziasmant de la Campionatul European din Italia, “tricolorii” mici încep din nou drumul spre EURO. Cu nouă oameni din echipa care a atins semifinalele la turneul final, Mirel Rădoi își propune o nouă calificare. Pentru primele două partide, selecționerul a decis să convoace și un jucător de la Universitatea Cluj. Este vorba despre Cosmin Dur-Bozoancă, goalkeeper-ul “Șepcilor roșii”.

Portarul a impresionat, în special în sezonul trecut când a evoluat în 36 din cele 38 de meciuri din Liga a 2-a. În noua stagiune, evoluțiile sale nu au fost la fel de bune, însă conferă în continuare siguranță în poarta unei echipe care dezamăgește constant. Dur-Bozoancă a fost chemat pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad (FCSB), care s-a accidentat.

Lotul convocat de Mirel Rădoi:

Portari: Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Ionuț Rus (Oltul Turris Turnu Măgurele), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Constantin Dima (Astra Giurgiu), Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș)

Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton/Anglia), Răzvan Oaidă (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Nicolae Carnat (Sepsi OSK), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Mihai Neicuțescu (FC Dinamo), Florinel Coman (FCSB)

Atacanți: Adrian Petre (Esjberg/Danemarca), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia), George Ganea (FC Viitorul).

România va juca împotriva Danemarcei, în 10 septembrie.

Comenteaza