Un jucător de națională recunoaște negocierile cu CFR Cluj: “Am vorbit cu Marian Copilu”

Un jucător de națională recunoaște negocierile cu CFR Cluj: “Am vorbit cu Marian Copilu”
| Foto: gsp.ro

Campioana s-a aflat în discuții cu un triplu campion al României pentru a acoperi o poziție deficitară în echipa lui Petrescu.

Campania de achiziții reușită de CFR Cluj în iarnă a fost una însemnată. “Feroviarii” au reușit să îl transfere pe Alex Chipciu, iar Cristian Manea s-a întors în Gruia, după șase luni la rivala FCSB. Totuși, pe lista campioanei s-a aflat un alt fost jucător al roș-albaștrilor. Este vorba despre Iasmin Latovlevici, triplu campion al României alături de formația din capitală. Sosirea internaționalului ar fi asigurat concurență pe postul de fundaș stângă, unde singura soluție este reprezentată de căpitanul Mario Camora.

Latovlevici a recunoscut negocierile cu CFR Cluj. “Ei m-au sunat prima dată, apoi am vorbit cu Chipciu. Cei de la CFR știau situația mea. Am ajuns la meci, pentru că oricum voiam să vin la meci. De ce să nu recunosc că am vorbit și cu Pinti. M-am gândit la orice variantă să joc până în vară. Pinti a vorbit și cu Meme, dar ei sunt acoperiți pe postul de fundaș stânga. Am vorbit cu Marian (n.r. Copilu). Îl au pe Camora, dar dacă doamne ferește se accidentează”, a declarat fundașul la Digisport.

Comenteaza