Un meci cât un sezon. U-BT întâlnește CSM Steaua în meciul decisiv din semifinalele Ligii Naționale

Un meci cât un sezon. U-BT întâlnește CSM Steaua în meciul decisiv din semifinalele Ligii Naționale
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul Mihai Silvășan a făcut apel la fanii echipei clujene, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare în Sala Polivalentă.

Reeditarea finalei din sezonul trecut s-a dovedit un meci mult mai palpitant decât ultimul act din anul precedent. “Studenții” s-au impus atunci în minimul de meciuri, dar acum seria a ajuns în decisiv. U-BT a câștigat meciurile de pe teren prorpiu, dar jocul de la București nu a convins deloc, iar CSM Steaua a împins meciul în decisiv.

Mihai Silvășan are încredere că echipa sa poate trece peste înfrțngerile de la București și elevii săi se vor impune în meciul al cincilea. ”Urmează meciul decisiv cu Steaua, iar întotdeauna un meci decisiv provoacă emoții, o stare de spirit mai specială, nivelul adrenalinei este întotdeauna ridicat. Ca în orice meci decisiv, se poate întâmpla orice. Eu sper și am încredere în echipa mea că este pregătită pentru un asemenea moment, am muncit foarte mult întreg sezonul competițional să ajungem în acest moment al sezonului, să avem șansa de a ne califica în finală.

Avem, zic eu, un mare avantaj că jucăm pe teren propriu, cred că o să conteze, așteptăm publicul întru-un număr cât mai mare la sală, să ne susțină. Deja am văzut niște mesaje de încurajare pe facebook, țin să le mulțumesc celor care și-au răpit din timpul propriu să ne ureze baftă și să ne arate că sunt alături de noi, le mulțumim încă o dată, sper că ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor”, a declarat antrenorul U-BT.

Căpitanul Aleksandar Rasic își dorește cât mai mulți fani în Sala Polivalentă și o atmosferă care poate împinge echipa spre finală. ”Așa cum se știe, avem în față un meci foarte important, este 2-2 în seria semifinală și va fi foarte greu, dar va fi interesant! Îi invit pe toți fanii să vină să ne ajute, înseamnă enorm pentru noi, am luptat întreg sezonul ca să avem acest avantaj al terenului propriu, înseamnă foarte mult pentru noi să jucăm pe teren propriu”, a spus fundașul echipei clujene.

Meciul decisiv dintre U-BT și Steaua se va disputa miercuri, 30 mai, de la 19:30.

Comenteaza