Un nou antrenor spune pas ofertei de la “U” Cluj: “Trebuie să mă gândesc la munca mea şi la perspective”

Un nou antrenor spune pas ofertei de la “U” Cluj: “Trebuie să mă gândesc la munca mea şi la perspective”
FC Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti | Foto: FC Universitatea Cluj / Cristian Cosma

După ce Florin Bratu a refuzat oferta din partea echipei clujene, un alt tehnician din Liga a 2-a le-a spus “nu” “Șepcilor roșii”.

Conducerea Universității Cluj l-a demis pe Adrian Falub, după ce echipa se afla în afara obiectivului, iar jocul era unul care nu promitea. Clujenii au discutat cu o serie întreagă de tehnicieni care să în deplinească visul tuturor: promovarea în prim Ligă. Pe rând, Cristiano Bergodi, Costel Gâlcă, Edi Iordănescu i-au refuzat pe “studenți”, iar acum conducerea “Șepcilor roșii” s-a reorientat.

Tehnicianul liderului din Liga a 2-a, FC Snagov, Laszlo Balint este omul pe care îl vor clujenii. Totuși, antrenorul a refuzat oferta “studenților”, dar și pe cea venită de la Petrolul. “Ştiu şi eu de un interes. Este destul de greu însă să plec de la Snagov. Sunt antrenor sub contract şi suntem pe primul loc. Chiar dacă este tentant. Au fost nişte contacte şi cu Petrolul, dar discuţiile nu au avansat tocmai pentru că sunt sub contract. Trebuie să mă gândesc la munca mea şi la perspective”, a spus Balint pentru Prosport.

Bogdan Apostu, agentul tehnicianului a scos și el din calcul o posibilă mutare a lui Balint la “U” Cluj. “Există interes, dar este foarte greu să plece de la Snagov. Majoritatea jucătorilor i-am adus împreună. E un principiu clar că nu e bine să strici ce este bun.Eu am jucat la U, ştiu ce înseamnă echipa, oraşul, ştiu că U Cluj are condiţii de primele şase din prima ligă, dar este un contract care nu poate fi întrerupt cu una cu doua, e important să fim şi caractere.

Vedem, nu pot să spun nimic. Este o echipă tentantă ca şi perspectivă şi condiţii. Orice antrenor şi-ar dori să aibă astfel de condiţii. Este greu de crezut că poate fi lăsat să plece. Sunt de înţeles şi patronii de la Snagov”, a precizat Apostu.

De-a lungul carierei, Laszlo Balint le-a mai antrenat pe Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Comenteaza