News alert Un nou caz de coronavirus la CFR Cluj. Un internațional român a fost infectat

Un nou caz de coronavirus la CFR Cluj. Un internațional român a fost infectat
| Foto: facebook.com/cfr1907

Numărul fotbaliștilor din lotul campioanei testați pozitiv cu Sars-Cov-2 a ajuns la șapte, ultimul pe listă fiind un internațional român.

Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus de la CFR Cluj este în continuă creștere. Până în prezent, șapte fotbaliști și cinci membrii ai staff-ului au fost infectați

Ultimul jucător care a fost testat pozitiv este internațonalul român Cristian Manea, anunță Digisport. Fundașul dreapta a revenit la începutul anului în Gruia și este unul dintre fotbaliștii pe care Dan Petrescu se bazează constant.

Până în prezent, au fost testați pozitiv cu COVID-19 Adrian Păun, Damjan Djokovic, Claudiu Petrila, Gregorz Sandomierski, Cristian Bălgrădean, Cătălin Golofca, Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Dragotă (preparator fizic), Bogdan Aldea (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut).

CFR Cluj urmează să dispute partida cu FC Botoșani din play-off-ul Ligii 1, duminică, pe arena din Gruia. Totuși, jocul ar putea fi amânat în funcție de evoluția cazurilor de coronavirus de la echipa campioană.

Comenteaza