Un nou episod din duelul Dan Petrescu-MM Stoica: E penibil ca un conducător de club să comenteze despre antrenorul altei echipe

Un nou episod din duelul Dan Petrescu-MM Stoica: E penibil ca un conducător de club să comenteze despre antrenorul altei echipe
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Tehnicianul clujenilor consideră că directorul sportiv al FCSB-ului ar trebui suspendat pentru afirmațiile făcute la adresa sa.

Antrenorul CFR-ului e încă afectat după egalul din derby-ul cu roș-albaștrii și crede că echipa sa a fost dezavantajată. “Meciul cu Steaua a fost o supărare mare pentru mine și pentru jucători. Când primești gol în ultimul minut, nu ai cum să fii fericit. Ne pare foarte rău, trebuia să gestionăm mai bine finalul de meci. Trebuia să primim penalty clar la 1-0 și după primele două meciuri eu consider că am fost dezavantajați”, a spus fostul internațional.

Dan Petrescu susține că a discutat la telefon cu finanțatorul FCSB-ului și că acesta l-a asigurat că nu are nimic personal cu el. “Gigi Becali m-a sunat cu două zile înainte de meci și mi-a spus că el nu are nimic cu mine, dar nu mi-a zis că mă dorește la Steaua și nici nu ar fi fost normal să zică asta. Nu îmi place să vorbesc la telefon cu adverasrii, nu îmi place să apar nici la televizor, îmi place să mă gândesc doar la echipa mea”, a adăugat antrenorul clujenilor.  

Tehncianul liderului Ligii 1 speră ca directorul sportiv al bucureștenilor să fie suspendat pentru declarațiile care îl vizează. “Nu este normal ce se întâmplă la noi, un conducător de club care comentează despre antrenorul altei echipe. E penibil, suntem penibili! Trist e că nu se ia nicio măsură. Orice conducător din lume, care comentează despre antrenorul advers nu mai are ce căuta în fotbal, e suspendat imediat. Eu nu înțeleg cum mai poate și el în fotbal. Trebuie suspendat pe loc. Nu știu ce așteaptă cei de la Comisii. Tot timpul el vorbește depsre mine, trebuie să vorbească de echipa lor, nu să se ia de cineva de la altă echipă. Dacă mai găsiți așa ceva în vreo țară, eu mă las de antrenorat. Să nu mai comenteze despre mine, dacă mai comentează să fie suspendat”, a declarat Petrescu.

CFR Cluj joacă sâmbătă, 31 martie, de la ora 20:45, în deplasare, împotriva echipei de pe locul trei din Liga 1, CS U Craiova.

Comenteaza