Un nou meci, o nouă victorie în campionat pentru CFR. Campioana a câștigat la Mioveni și rămâne neînvinsă în Liga 1

Un nou meci, o nouă victorie în campionat pentru CFR. Campioana a câștigat la Mioveni și rămâne neînvinsă în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de Marius Șumudică s-a impus la limită în fața nou-promovatei, scor 1-0, în runda cu numărul patru din sezonul regulat.

Cu un singur jucător în primul 11 care a evoluat și la mijlocul săptămâii împotriva lui Young Boys, CFR Cluj a început timid partida de la Mioveni. Jocul a fost unul echilibrat, cu un oarecare plus pentru “feroviari”, care au dominat la capitolul posesie.

Prima ocazie a venit după aproape un sfert de oră, când Susic a primit în flancul drept și a trimis un șut-centrare, care a trecut puțin pe lângă poartă. Campioana a continuat să pună presiune, însă fără să pună în pericol poarta apărată de Ducan.

În ultimele minute ale reprizei, Blănaru a fost lansat în interiorul careului, a șutat spre poarta lui Bălgrădean, dar goalkeeper-ul CFR-ului a fost la post. Astfel, scorul pauzei la Mioveni a fost 0-0.

Elevii lui Marius Șumudică au ieșit mai concentrați de la cabine și au reușit să înscrie imediat după startul actului secund. La patru minute de la reluare, Tahiri a pasat pe culoar pentru Petrila, care se afla într-o poziție evidentă de offside, însă golul mijlocașului a fost validat de centralul partidei (49).

Deși au redus din turație după marcarea golului, clujenii au continuat să domine, în timp ce gazdele au părut că nu găsesc nicio soluție de a ieși cu balonul din propria jumătate. Totuși, în ultimele 20 de minute ale partidei, “feroviarii” au făcut un pas în spate, iar CS Mioveni a început să paseze în jumătatea adversă.

În ultimele minute ale partidei, Bălgrădean a fost eroul campioanei, după ce a salvat în două rânduri, mai întâi în fața lui Scarlatache și apoi în fața lui Garutti. Ultima ocazie a partidei a venit din gheata lui Chipciu, care a șutat puternic la colțul scurt, însă Ducan a respins în corner (89).

Astfel, CFR Cluj a reușit să se impună pe terenul nou-promovatei CS Mioveni, scor 1-0 și rămâne singura echipă care a câștigat toate meciurile în actualul sezon al Ligii 1.

Comenteaza