Un nou meci, o nouă victorie în FIBA Europe Cup. U-BT a învins pentru a doua oară Sodertalje Kings

Un nou meci, o nouă victorie în FIBA Europe Cup. U-BT a învins pentru a doua oară Sodertalje Kings
| Foto: fiba.basketball

Formația clujeană a reușit cea de-a treia victorie în Grupa G a competiției, scor 85-74 în fața echipei suedeze.

Meciul din Sala Polivalentă a început foarte bine pentru U-BT, cu un parțial de 7-2. Treptat, jocul s-a echilibrat, iar diferența dintre cele două echipe a fost, în general, de două posesii. La sfârșitul primelor 10 minute, scorul era 21-20. Sfertul secund s-a desfășurat după același scenariu. Clujenii au luat un avantaj bun în primele minute, însă oaspeții au echilibrat situația de pe tabelă. Totuși, “studenții” au intrat în avantaj la cabine, 40-35.

La revenirea de la cabine, elevii lui Mihai Silvășan au intrat concentrați și au reușit să pună din nou distanță față de suedezi. Ca și în celelalte sferturi, Sodertalje Kings a profitat de inexactitățile din ofensiva clujeană și s-a apropiat la doar două posesii, înaintea ultimelor 10 minute, scor 60-56. Chiar dacă suedezii s-au apropiat la doar un punct în ultimul sfert, “studenții” au reușit să gestioneze bine finalul de meci. U-BT s-a impus cu 85-74 și a obținut o nouă victorie în FIBA Europe Cup.

Cei mai buni oameni de la U-BT au fost Planinic (19 puncte, 5 recuperări), Zganec (15 puncte, 9 recuperări) și Richard (14 puncte, 5 recuperări). 

Pentru U-BT urmează o deplasare la Craiova, în Liga Națională. Partida e programată luni, 18 noiembrie, de la ora 19:00.

Comenteaza