Un nou sponsor principal pentru “U” Cluj. “Studenții” și-au prezentat și echipamentul alternativ pentru sezonul 2020-2021

Un nou sponsor principal pentru “U” Cluj. “Studenții” și-au prezentat și echipamentul alternativ pentru sezonul 2020-2021
| Foto: captura video

Formația clujeană a anunțat un nou parteneriat oficial, cu una dintre cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc, Superbet.

FC Universitatea Cluj va începe noul sezon al Ligii a 2-a cu un nou sponsor principal. “Șepcile roșii” au anunțat parteneriatul oficial cu una dintre cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc, Superbet.

“Credem in proiectul fotbalistic de la U Cluj și ne dorim să sprijinim clubul în revenirea șepcilor roșii pe prima scenă a sportului rege. Sperăm ca în curând și spectatorii să poata reveni în tribune, pentru că întreaga familie U, din care suntem onorați că facem parte de astăzi, are nevoie de ei.”, a declarat Vlastimir Vukadinovic, directorul de marketing al Superbet.

Cu ocazia anunțului în legătură cu noul parteneriat, “studenții” și-au prezentat și noul echipament alternative pentru stagiunea ce stă să înceapă.

La partidele din deplasare din sezonul viitor, clujenii vor purta un echipament complet roșu. Vedeta clipului de prezentare este noul fundaș al Universității Cluj, Gabriel Tamaș.

 

Comenteaza