Un nou succes pentru CFR Cluj. Campionii țin aproape de liderul Ligii 1

Un nou succes pentru CFR Cluj. Campionii țin aproape de liderul Ligii 1

Formația condusă de Edi Iordănescu a reușit să se impună fără probleme, scor 3-1, în fața celor de la Hermannstadt și cotinuă cursa de urmărire a FCSB-ului.

Gazdele nici nu au apucat să se așeze bine în teren când “feroviarii” au avut prima ocazie prin Costache, după doar o jumătate de minut de joc. Campionii s-au instalat în jumătatea adversă și au încercat să înscrie cât mai repede pentru a-și ușura misiunea. Defensiva sibiană a rezistat, în timp ce ritmul clujenilor a scăzut.

Partida s-a echilibrat, însă după o jumătate de oră de joc, Hermannstadt a dat lovitura. La o fază la care apărarea campioanei a părut una de amatori, Romario Pires a reușit să deschidă scorul (32). Totuși, sibienii nu au rămas pentru mult timp în avantaj. Deac a luat o acțiune pe cont propriu în flancul drept, a pătruns în care de unde i-a pasat lui Chipciu, care a stabilit scorul pauzei, 1-1.

Actul secund a început cum nu se poate mai bine pentru “feroviari”, care au reușit să preia conducerea. La șase minute de la reluare, Camora a centrat excelent în careu, iar Debeljuh a deviat cu capul în poarta lui Cristiano (51). Chiar dacă se aflau în avantaj, elevii lui Edi Iordănescu au continuat să pună presiune, iar Costache și Chipciu au semnat și ei ocazii mari.

Cea mai mare oporunitate a venit cu un sfert de oră înainte de final, când Păun a luat la țintă portarul advers din poziție ideală (75). Mijlocașul s-a revanșat câteva minute mai târziu, când i-a pasat pe culoar lui Rondon, care a dus scorul la 3-1 (81). Campionii nu au mai întâmpinat probleme până la final, au reușis să se impună și au revenit la un singur punct în spatele liderului FCSB.

Comenteaza