Un nou transfer la U-BT. Unul dintre cei mai buni juniori din România se va alătura “studenților”

Un nou transfer la U-BT. Unul dintre cei mai buni juniori din România se va alătura “studenților”
| Foto: fiba.basketball

Formația clujeană a reușit să obțină semnătura unui dintre cei mai buni tineri baschetbaliști din țară. Jucătorul se va alătura lotului condus de Dusko Vujosevic în zilele următoare.

Deși până acum campania de achizții a clubului clujean a fost axată pe aducerea de jucători experimentați, U-BT și-a îndreptat atenția și înspre tineri baschetbaliști din România. Astfel, clujenii au reușit să obțină semnătura lui Ștefan Grasu, unul dintre cei mai buni juniori din țara noastră. Baschetbalistul în vârstă de 16 măsoara deja 2 m și a participat alături de reprezentativa U16 la Campionatul European.

Tânărul baschetbalist provine dintr-o familie de sportivi, fiind fiul Nicoletei Grasu, multiplă medalită la Campionatele Mondiale și Europene. Ștefan Grasu a fost crescut de CS Baller București și a mai trecut pe la CS Otopeni, Știința București și Dinamo București. Pentru ultimii a apucat să debuteze în Liga Națională.

Într-un top realizat de site-ul eurobasket.com, Grasu a fost inclus într-un top al celor mai promițători jucători născuți în 2003. Alături de el, printre remarcați s-a numărat și Modibo Diaby, nu alt jucător de la U-BT Cluj-Napoca.

Comenteaza