Video Un nou transfer la „U” Cluj. Întăriri la mijlocul terenului pentru „studenți”

Un nou transfer la „U” Cluj. Întăriri la mijlocul terenului pentru „studenți”
| Foto: Facebook.com/FCUCluj

Formația pregătită de Erik Lincar a mai bifat o achiziție, reușind să ajungă la o înțelegere cu Charles Acolatse, jucător cu profil defensiv ce poate evolua pe poziția de mijlocaș la închidere.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Născut în Franța, jucătorul togolez a făcut primii pași în fotbal la Nantes, după care a trecut pe la centrul de copii și juniori de la Vannes. La începutul sezonului 2017/2018, Charles Acolatse a ajuns în România, semnând cu Foresta Suceava, echipă care evolua în acel moment în Liga a II-a. A strâns 10 meciuri în tricoul Forestei, bifând un gol și două pase decisive.

În a doua parte a sezonului 2017/2018 a făcut pasul spre Liga 1, fiind transferat de Daco-Getica București. A fost utilizat în 10 partide la nivel de primă divizie, iar după retrogradare a continuat alături de bucureșteni în Liga a II-a.

După o scurtă experiență la Sileks, în prima ligă din Macedonia de Nord, noul jucător al Universității Cluj a revenit în România, făcând parte din lotul celor de la Turris. Sezonul trecut, Charles a evoluat pentru Dunărea Călărași, reușind să se califice în play-off-ul pentru promovare alături de formația de la malul Dunării. 

„Sunt foarte fericit că am venit aici, pentru că ”U” este un club de tradiție, cu suporteri frumoși. Știu câțiva jucători și știu că avem un lot foarte bun. Am jucat de două ori pe Cluj Arena și mi-a plăcut foarte mult. Abia aștept să joc aici. Sunt un mijlocaș defensiv, foarte agresiv, alerg mult, am și o calitate bună a paselor”, a spus fundașul pentru site-ul oficial al echipei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza