Un nou transfer la Universitatea Cluj. Un fotbalist cu aproape 200 de meciuri în Liga 1 se va alătura “studenților”

Un nou transfer la Universitatea Cluj. Un fotbalist cu aproape 200 de meciuri în Liga 1 se va alătura “studenților”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa condusă de Adrian Falub a obținut semnătura unui mijlocaș cu experiență la nivelul primelor două eșaloane valorice ale fotbalului românesc.

Universitatea Cluj continuă campania de achiziții și pare că țintește jucători cu experiență care să aibă un impact imediat în jocul formației. După Muțiu și Rus, “Șepcile roșii” au ajuns la un acord și cu Daniel Novac, mijlocaș ce sosește de la Chindia Târgoviște. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani are o vastă experiență la nivelul primelor două ligi și se poate lăuda cu 176 de prezențe în Liga 1.

“Am venit cu sufletul. Mă bucur că am ajuns în sfârșit aici. Am mai avut o discuție în anul în care am promovat cu cei de la Chindia, dar din păcate nu s-a realizat. În acel an am suferit și eu, pot spune că meritau trei echipe sa promoveze. Acum trebuie sa învățăm din greșelile trecutului si să ducem această echipă acolo unde îi este locul si anume în Liga 1. Alături de suporteri putem realiza acest obiectiv”, a declarat fotbalistul.

Mijlocașul a debutat la Inter Gaz București și a mai trecut apoi pe la Victoria Brănești, Oțelul Galați, Sportul Studențesc, Concordia Chiajna, CSMS Iași și FC Voluntari. Alături de ilfoveni, Novac a cucerit Cupa României, fiind căpitanul echipei în finala împotriva Astrei Giurgiu.

Comenteaza