Un nou transfer pentru U-BT. Jucător cu prezențe la Olimpiadă și Campionatul Mondial

Un nou transfer pentru U-BT. Jucător cu prezențe la Olimpiadă și Campionatul Mondial
| Foto: elnacional.com

Formația clujeană a bifat o nouă mutare pe piața transferurilor și a obținut semnătura unui baschetbalist din naționala Venezuelei.

Obligați de accidentarea la umăr a lui Karlo Zganec, care va sta o perioada departe de teren, “studenții” au ajuns la o înțelegere cu Nestor Colmenares. Baschetbalistul care evoluează pe poziția patru va fi al doilea venezuelean din lotul lui U-BT, după Gregory Vargas, care a fost transferat tot în această vară.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani sosește de la Maccabi Haifa, la fel ca și Vargas. Colmenares, care măsoară 2,03 m, a studiat la colegiile Indian Hills din Iowa, respectiv Campbellsville University din Kentucky (SUA).

De-a lungul carierei, baschetbalistul a mai evoluat la Cocodrilos de Caracas (Venezuela), Club Atletico Union (Argentina), Club Trouville (Uruguay), Guaros de Lara (Venezuela).

Colmenares a evoluat alături de naționala Venezuelei la Olimpiada de la Rio de Janeiro și la Campionatul Mondial din China, din vara anului trecut. La Mondiale, jucătorul a înregistrat medii de 9,2 puncte, 5,8 recuperări și 2,0 pase decisive pe meci.

loading...
Comenteaza