Un oficial al campioanei, anunț despre viitorul lui Dan Petrescu: “La CFR lucrurile sunt pe făgașul normal”

Un oficial al campioanei, anunț despre viitorul lui Dan Petrescu: “La CFR lucrurile sunt pe făgașul normal”

Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting al formației din Gruia, a vorbit despre viitorul antrenorului după ce în ultimele săptămâni s-a vorbit despre o plecare a tehnicianului.

Chiar dacă Petrescu a fost ofertat de mai multe formații din Orient, oficialii campioanei sunt convinși că antrenorul va rămâne alături de “feroviari”. Bilașco a anunțat că tehnicianul a revenit la antrenamente și e convins că își va respecta înțelegerea cu CFR Cluj, care expiră în 2022.

“Dan Petrescu a avut nevoie de pauză, numai că declarația lui a lăsat loc de interpretări. Chiar eram lângă el la interviul după meci: n-a spus niciodată că pleacă, a spus că are nevoie de pauză. 'Dacă voi pleca, vreau să mă despart în condiții amiabile', așa a zis.

Normal, a revenit la echipă, a avut pauză, cum au avut toți jucătorii. E la antrenamente, da. Au mai fost discuții cu clubul, dar astea sunt discuțiile noastre interne, iar lucrurile sunt cât se poate de normale. Echipa s-a antrenat, el e la antrenamente, pregătim săptămâna de dinaintea meciului cu UTA Arad.

Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul este până în 2022. La CFR lucrurile sunt pe făgașul normal, am avut o perioadă grea, dar n-aș mai vrea să discutăm despre ce a fost. Suntem înaintea unor partide importante și vrem să gestionăm foarte bine această perioadă.

Nu, n-a fost nicio discuție (referitoare la o ofertă din Arabia Saudită pentru Dan Petrescu, n. red.). Sunt convins că această discuție exista dacă era și oferta. Eu nu cred că există oferta, pentru că nu e nimic concret, nu s-a discutat niciodată despre așa ceva”, a declarat Bilașco, pentru Digisport.

Comenteaza