Un oficial al campioanei vede o luptă în trei pentru titlu. “FCSB e echipa cu care ne batem umăr la umăr, deşi nu ar trebui să uităm Craiova”

Un oficial al campioanei vede o luptă în trei pentru titlu. “FCSB e echipa cu care ne batem umăr la umăr, deşi nu ar trebui să uităm Craiova”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting al CFR-ului, consideră că formația din Gruia se va lupta pentru un nou trofeu în Liga 1 cu echipele cu care s-a duelat și în sezoanele precedente.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Feroviarii” au reușit un nou succes la scor în campionat, 4-0 în compania celor de la Poli Iași, și au egalat liderul FCSB. Marius Bilașco susține că formația sa se va duela din nou pentru titlu cu bucureștenii, dar și cu CS U Craiova, în ciuda faptului că oltenii sunt la șapte puncte în spatele primelor două clasate.

”Un joc bun, consistent, cu foarte multe acţiuni de poartă. Am avut atitudine, am avut o foarte bună organizare şi am ştiut exact ce trebuie să facem la această partidă. Pentru noi urmează cea mai importantă partidă de până acum, din acest an, şi trebuie să rămânem la fel de conectaţi la importanţa campionatului. FCSB e o echipă în formă, echipa cu care ne batem umăr la umăr în acest moment, deşi nu ar trebui să uităm şi Craiova”, a spus Bilașco, potrivit Telekom Sport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza