Un om de bază al CFR-ului, aproape de un transfer în Serie A

Un om de bază al CFR-ului, aproape de un transfer în Serie A

Deși s-a vorbit doar depsre o plecare a golgheterului Țucudean, un al fotbalist al campioanei ar putea părăsi formația din Gruia.

“Feroviarii” au cucerit titlul în sezonul trecut, iar în actuala stagiune conduc autoritar campionatul. Performanțele au atras din nou atenția asupra clujenilor, iar mai mulți jucători ar putea părăsi echipa condusă de Toni Conceicao. Cel mai nou nume pe listă este cel al fundașului Cristi Manea.

Apărătorul lateral împrumutat de la Apollon Limassol este dorit în Serie A, la Chievo. Chiar dacă ciprioții ar dori să realizeze mutarea în această perioadă de transferuri, formația din Gruia beneficiază de o clauză prin care Manea nu poate fi rechemat la Apollon în timpul sezonului. Astfel, transferal s-ar putea realiza doar în vară.

Bogdan Mara a clarificat situația fundașului. “Chiar dacă există interes pentru jucătorii noștri, noi nu vom renunța la ei. Vrem să fim campioni și în acest sezon și avem nevoie de Cristi Manea pentru a ne realiza obiectivele. Ne bazăm pe el până în vară”, a declarat directorul sportive al campioanei, potrivit gsp.ro.

Chievo Verona este ocupanta ultimului loc în Serie A, cu doar opt puncte, după primele 19 etape. Manea a evoluat în 15 partide de Liga 1, în actuala stagiune. Fotbalistul e evaluat la 2,4 milioane de euro de site-urile de specialitate.

Comenteaza