Un prim pas pentru noua bază sportivă a lui ”U” Cluj FOTO

Un prim pas pentru noua bază sportivă a lui ”U” Cluj FOTO
Conducerea lui ”U” Cluj a anunțat că a făcut un pas important în vederea realizării noii baze sportive, investiție de aproximativ 2 milioane de euro.

Conform managerului sportiv Ioan Ovidiu Sabău, primăria din Ciurila și-a dat acordul pentru concesionarea terenului unde se va construi noua bază de pregătire a Universității.

"Mă bucur foarte mult de acest lucru, e un prim pas. Mai avem și alți pași de urmat, dar important e că și-au dat acordul. Acum trebuie să găsim cea mai bună formă legală de a intra în posesia terenului. Eu cred că într-un an și jumătate, doi, baza va fi gata", a declarat Sabău pentru ZIUA de CLUJ.

"Obiectivul nostru este să avem o bază sportivă, și promovarea e foarte importantă, dar în primul rând e necesar să avem baza", explica Sabău în urmă cu câteva săptămâni.

Complexul sportiv va fi amplasat la Sălicea (comuna Ciurila) și va cuprinde 3 terenuri de fotbal, peste 20 de camere pentru cazarea fotaliştilor, o cantină, o sală de mese și un cabinet medical. Noul centru de pregătire va fi proiectat de firma Dico și Țigănaș, societate care s-a ocupat și de Cluj Arena.

VEZI cum va arăta noua bază sportivă GALERIE FOTO

Comenteaza