Un tânăr jucător a plecat de la CFR Cluj. Fotbalistul va continua în Liga 1

Un tânăr jucător a plecat de la CFR Cluj. Fotbalistul va continua în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre jucătorii de perspectivă ai campioanei a fost prezentat de o nou-promovată în prima ligă.

După ce a realizat mai multe mutări pe piața transferurilor și s-a despărțit de jucători la final de contract, formația din Gruia a renunțat și la unul dintre fotbaliștii de viitor. Nicolae Carnat, mijlocașul de bandă sosit de la Sepsi OSK a fost împrumutat pentru un sezon la Rapid, iar giuleștenii vor avea opțiune de cumpărare la finalul stagiunii.

“E o realizare transferul la Rapid, mă bucur că echipa a revenit în Liga 1 și sper să reușim să facem lucruri frumoase în noul sezon, să îi facem fericiți pe suporteri.

Pe suporteri i-am urmărit mereu cu plăcere pe rețelele de socializare și abia aștept să joc pe noul Giulești, cu ei în spate.

Am multe de învățat și de dovedit, și de aceea am venit aici, deoarece, împreună cu noii mei coechipieri, vreau să realizăm obiective mărețe. Am urmărit parcursul Rapidului din Liga 4, e o performanță foarte mare că a revenit în prima ligă.

Sper să ajungem cât mai sus în acest sezon, chiar și în play-off”, a declarat jucătorul pentru site-ul oficial al formației din capitală.

Sosit în octombrie 2020 la Cluj, Nicolae Carnat a jucat în 15 meciuri pentru “feroviari”, alături de care a cucerit titlul în Liga 1 și Supercupa României.

De-a lungul carierei, mijlocașul de 23 de ani a mai evoluat pentru Academia Hagi, Wolverhampton (Anglia), Esbjerg (Danemarca) și Dunărea Călărași.

Comenteaza