Un tehnician cu aproape 100 de meciuri în Serie A ar putea fi înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Un tehnician cu aproape 100 de meciuri în Serie A ar putea fi înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
| Foto: breakingthelines.com

Oficialii formației din Gruia au început negocierile cu un antrenor italian, în caz că actualul tehnician al “feroviarilor” îi va părăsi pe campioni.

Posibila plecare a lui Dan Petrescu i-a alertat pe șefii CFR-ului, care sunt în căutarea unui înlocuitor, în caz că antrenorul campioanei va accepta ofertele venite pe adresa sa. Printre numele vehiculate că ar putea sosi în Gruia apare și o variantă surprinzătoare, Leonardo Semplici.

Antrenorul italian este în prezent fără angajament, după ce în ultimii șase ani a stat pe banca celor de la SPAL, formație ce la finalul sezonului trecut a ajuns în Serie B, după trei sezoane pe prima scenă a fotbalului italian.

Semplici a fost și artizanul promovării echipei din Ferrara, pe care a preluat-o în Serie C și pe care a pregătit-o pentru 99 de partide în Serie A. Conform presei din Italia, tehnicianul negociază și cu Torino, însă discuțiile cu șefii din Gruia sunt avansate.

În vârstă de 53 de ani, Leonardo Semplici este adeptul sistemului 3-5-2, iar de-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sangimignano, Figline, Arrezo, Pisa și Fiorentina U19.

Comenteaza