Unde joacă CFR meciul cu Petrolul după ce FRF i-a suspendat terenul

Unde joacă CFR meciul cu Petrolul după ce FRF i-a suspendat terenul
Echipa lui Miriuţă a făcut recurs după ce Comisia de Disciplină a sancţionat-o cu suspendarea terenului în urma incidentelor din finalul derby-ului cu Universitatea.

CFR Cluj şi Universitatea au fost sancţionate după derby-ul direct din 24 martie, fiecare primind o etapă de suspendare a terenului propriu. "U" a jucat meciul de acasă, cu Gaz Metan Mediaş, la Târgu Mureş (1-0), dar CFR-ul a făcut recurs şi a şi câştigat. Aşadar, partida cu Petrolul Ploieşti se va juca pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. 

„Comisia de recurs din cadrul FRF a decis astăzi ca partida de duminică dintre CFR şi Petrolul să fie disputată pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. În decizie se menţionează că sectorul 27 din peluza 1 şi sectoarele 36,38,39,46,47 şi 48 din tribuna 2 nu vor fi ocupate de spectatori cu ocazia acestei partide" , se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Meciul dintre CFR şi Petrolul se va juca duminică, de la 21:00 şi va fi transmis în direct pe Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza