Unirea Dej a încheiat cantonamentul din Turcia cu un eșec

Unirea Dej a încheiat cantonamentul din Turcia cu un eșec
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Echipa din liga secundă a fost învinsă de Zhetysu (prima ligă din Kazahstan), scor 1-3.

Formația pregătită de Dragoș Militaru a pierdut și ultimul joc de pregătire din cantonamentul de iarnă. Cu toate acestea, antrenorul a fost mulțumit de prestația elevilor săi și de modul în care aceștia s-au prezentat în partidele amicale.

"Din nou un meci foarte bun pentru noi, disputat la o zi distanță de partida cu danezii de la Næstved Boldklub. Am avut 60-70 de minute cred eu foarte bune de joc, din nou cu 4-5 ocazii imense de gol, noi fiind taxați la aproape fiecare situație de gol pe care adversarii au avut-o.

Cu această ocazie, am terminat maratonul de patru meciuri foarte bune în decurs de 7-8 zile. Sunt mulțumit că toți jucătorii au ajuns să joace 70-75 de minute, unii dintre ei evoluând chiar și două meciuri în două zile consecutive.

De asemenea, efortul lor a fost unul pe care l-am apreciat pentru că nu a fost ușor într-o perioadă de cantonament cu două antrenamente tari aproape în fiecare zi, plus antrenament în ziua jocurilor, să poți juca și patru meciuri cu o intensitate foarte ridicată.

Totodată, sunt mulțumit că ne întoarcem acasă cu băieții sănătoși și fără probleme, cu excepția lui Kereki care are o problemă medicală de mai mult timp", a spus Dragoș Militaru pentru site-ul oficial al echipei.

Rezultatele înregistrate de Unirea Dej în cantonamentul din Turcia:

  • 1-5 vs Dinamo Kiev (Ucraina 1)
  • 1-3 vs Nykobing (Danemarca 2)
  • 0-4 vs Naestved Boldklub (Danemarca 2)
  • 1-3 vs Zhetsyu (Kazahstan 1)
Comenteaza