Foto Unirea Dej a suferit prima înfrângere a sezonului în Liga a 2-a

Unirea Dej a suferit prima înfrângere a sezonului în Liga a 2-a
| Foto: ZIUA de Cluj
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași
Unirea Dej Poli Iași

Formatia pregătită de Dragoș Militaru a cedat pe propriul teren în fața Politehnicii Iași, scor 1-2.

Unirea Dej a cedat inițiativa încă din start și a mizat pe cartea contraatacului. Deși oaspeții au avut posesia nu au reușit sa creeze faze periculoase în apropierea porții apărate de Railean. Mai mult, ocaziile importante au aparținut gazdelor.

Lovitură liberă executată bine de Cocian și apărată acrobatic de Knoflach a anunțat ceea ce avea să urmeze. Cu trei minute înainte de pauză, Kereki a deschis scorul în urma unui corner, iar Unirea Dej conducea după prima repriză cu 1-0.

La revenirea de la vestiare, Poli Iași a încercat să mărească ritmul, însă acțiunile purtate doar în benzi au dat roade abia la jumătatea reprizei. După o acțiune în flancul drept, oaspeții au obținut un penalty indelung contestat de gazde. Veteranul Vașvari și-a asumat răspunderea executării loviturii de pedeapsă și a restabilit egalitatea (63).

Imediat, misiunea Unirii Dej s-a complicat, după ce Buta a văzut cartonașul roșu (65). În ciuda inferioritatii numerice, trupa lui Dragoș Militaru a rezistat presiunii puse de ieșeni și chiar a pus probleme în ofensivă.

Cu toate acestea, Poli Iași a reușit în cele din urmă să înscrie, Tomczyk fiind cel care a adus victoria echipei sale, cu o execuție frumoasă (87). Astfel, Unirea Dej a suferit prima înfrângere a sezonului, 1-2 contra uneia dintre candidatele la promovare. 

Comenteaza