Unirea Dej a transferat un nou portar. Goalkeeper-ul a trecut și pe la "U" Cluj

Unirea Dej a transferat un nou portar. Goalkeeper-ul a trecut și pe la "U" Cluj
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Echipa din eșalonul secund a obținut semnătura unui jucător experimentat la nivelul Ligii a 2-a.

"IULIAN ANCA-TRIP la FC Unirea Dej! Portarul orădean în vârstă de 28 de ani a mai apărat buturile echipelor Olimpia Satu Mare, UTA Arad, Sportul Snagov, Metaloglobus București, FC Botoșani, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Aerostar Bacău, ”U” Cluj, Unirea Constanta și CSM Satu Mare.

Noul nostru goalkeeper (1,85 m) are prezențe la toate loturile naționale de juniori ale României. Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, Iulian!", anunță clubul din liga secundă.

"M-a convins proiectul de aici, știu că e unul sănătos, cu jucători tineri și ambițioși. M-au convins performanțele din sezonul trecut, pe care sper să le egalăm și în acest sezon. Aici e un grup unit, o familie. Pe fani îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină, indiferent de rezultate", a declarat portarul.

Iulian Anca-Trip a strâns peste 100 de prezențe la nivelul ligii secunde, iar în 2019 a făcut pasul spre Superligă, la FC Botoșani, însă nu a apucat să debuteze în primul eșalon. Mai apoi goalkeeper-ul a îmbrăcat și tricoul Universității Cluj, însă a jucat un singur meci în alb și negru, în aprilie 2021.

Comenteaza