Unirea Dej continuă campania de transferuri. Un atacant, cea mai recentă achiziție a echipei din Liga a 2-a

Unirea Dej continuă campania de transferuri. Un atacant, cea mai recentă achiziție a echipei din Liga a 2-a
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Formația antrenată de Dacian Nastai a perfectat transferul unui atacant care a evoluat în eșalonul secund în stagiunea precedentă.

"Alexandru Piftor la FC Unirea Dej! Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat sezonul trecut la CSC Dumbrăvița (9 partide, 2 goluri).

Anterior, atacantul de picior drept a mai evoluat la FC Botoșani (4 partide în Liga 1), Chindia Târgoviște (5 partide în Liga 1), SCM Gloria Buzău (10 partide în Liga 2) și Ripensia Timișoara (48 partide în Liga 2, 5 goluri). Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, Alex!", a transmis clubul din liga secundă.

"Am semnat cu Unirea pentru că este un club serios, am auzit doar lucruri foarte bune despre Dej. Este o echipa tânără, dornică de afirmare și cu o dorință mare de a câștiga. Acest lucru s-a văzut și în sezonul trecut, când a ajuns în Play-off-ul Ligii 2.

Mă bucur să fac parte din acest club, iar pentru sezonul următor îmi doresc să repetăm performanța obținută de băieți ediția trecută", a spus noul jucător al Unirii Dej.

De asemenea, în ultimele zile, clubul din județul Cluj i-a prezentat și pe fundașii Claudiu Zamfirescu (ex. Ripensia Timișoara) și Alex Negrea (ex. CSM Satu Mare). Ceilalți jucători transferați de Unirea Dej sunt atacantul Sergiu Ciocan (ex. Minaur Baia Mare) și portarul Rareș Pop (ex. Oțelul Galați).

Comenteaza