Unirea Dej împrumută de la "U" Cluj. Un tânăr jucător va juca în Liga a 2-a

Unirea Dej împrumută de la "U" Cluj. Un tânăr jucător va juca în Liga a 2-a
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Echipa antrenată de Dragoș Militaru se va baza pe unul dintre fotbaliștii de viitor ai "Șepcilor roșii".

"ALBERT HOFMAN la FC Unirea Dej! Atacantul în vârstă de 20 de ani, originar din Câmpulung Moldovenesc, vine sub formă de împrumut de la FC Universitatea Cluj.

În două sezoane la juniorii Universității, Hofman a reușit 52 de goluri, dintre care 7 hattrick-uri. În urma evoluțiilor sale, a fost convocat la echipa mare de Erik Lincar și a devenit golgheterul Universității Cluj (7 goluri și 2 pase decisive) în sezonul la finalul căruia ”șepcile roșii” au revenit pe prima scenă fotbalistică. În SuperLiga României, Hofman a îmbrăcat tricoul ardelenilor în opt partide.

Noul nostru jucător este fost internațional U19, având în CV-ul său și o calificare la EURO 2022. Bine ai venit la FC Unirea Dej și mult succes, Albert!", a anunțat echipa din liga secundă.

"Sunt fericit că am venit la Dej, cred că avem o echipă cu potențial. Avem un obiectiv comun, menținerea în Liga 2, și trebuie să îl îndeplinim. Grupul este unul tânăr, dornic să evolueze și să aibă rezultate. Consider că m-am integrat deja, chiar foarte ușor. Sper să pot ajuta echipa prin evoluții foarte bune și să-mi pun amprenta pe teren", a declarat Hofman.

Comenteaza