Unirea Dej pregătește campania de transferuri din vară: “Vor veni cel puțin cinci-șase jucători”

Unirea Dej pregătește campania de transferuri din vară: “Vor veni cel puțin cinci-șase jucători”
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Președintele formației din Liga a 2-a, Gabriel Magdaș, a vorbit despre ceea ce urmează pentru echipa de pe Someș.

Cu o prestație bună la primul sezon după revenirea în eșalonul secund, Unirea Dej pregătește deja stagiunea următoare. Președintele Gabriel Magdaș a anunțat că echipa se va baza pe același schelet, însă împreună cu antrenorul Dragoș Militaru analizează variante de întăriri pentru viitorul sezon.

”Finalizăm conturarea lotului cu care am terminat această stagiune, după care ne vom concentra pe eventuale noi sosiri la echipă, în funcție de buget. Pe latura financiară, suntem în discuții cu mai mulți sponsori. Discutăm cu domnul primar pentru o mică reconfigurare a bugetului, încercăm să pregătim sezonul care vine.

Nu pot să spun dacă jucătorii care vor veni sunt maturi, dar categoric vor veni cel puțin cinci-șase. Nu pot să spun dacă aceștia vor fi din rândul jucătorilor cu experiență, cu nume.

Avem o listă mai mare și împreună cu Dragoș o analizăm, vedem exact ce se mulează pe proiectul nostru, pe vestiarul nostru, ținând cont că mulți jucători din lotul actual au semnat prelungirile și vom continua cel puțin un an.

Momentan nu am vreo ofertă concretă pentru jucători. Au mai sunat impresari că ar fi discuții cu echipe, dar suntem un club care nu vom opri un jucător să evolueze, să prindă un transfer bun. Asta, în anumite condiții, dar noi vom găsi soluția ideală pentru ca jucătorul să facă pasul în față”, a spus oficialul Unirii Dej pentru Sport Total FM.

Comenteaza