Unirea Dej se va lupta cu Dinamo pentru Cupa Balcanică FOTO

Unirea Dej se va lupta cu Dinamo pentru Cupa Balcanică FOTO
După două victorii şi o înfrângere, CS Unirea Dej a reuşit să treacă de CSM Bucureşti şi poate încă spera la o participare în Cupa Balcanică.

Sala Sporturilor din Dej a găzduit în această după-amiază întâlnirea decisivă dintre Unirea Dej şi CSM Bucureşti, după ce primul meci a fost câştigat de dejeni, 3-1, iar al doilea de CSM, 3-2.

Fără antrenorul Victor Lazăr, accidentat în urmă cu câteva zile, dejenii au început dezastruos meciul (2-6, 3-9). Cu doi aşi "semnaţi" de Dascălu, formaţia locală a revenit pentru scurt timp în cărţi (8-12), însă nu a fost suficient (14-18, 16-23) pentru că oaspeţii s-au impus cu 25-17.

Cu Dascălu şi Tofan odihniţi încă de la sfârşitul primului set, dejenii au turat motoarele în actul secund (9-6, 12-6, 17-9) şi nu au mai pierdut meciul din mână, scor final 25-19. Runda a treia a debutat cu egalitate perfectă (5-5, 7-7, 9-9), însă uniriştii s-au desprins (12-9), au menţinut avantajul (16-11, 20-17, 23-20), iar la final tabela de marcaj a indicat 25-22.

Omul începutului de set patru a fost cu siguranţă dejeanul Ionuţ Badea, care a tras după el întreaga echipă (5-4, 9-6, 11-7). Experienţa gazdelor şi-a spus cuvântul (16-12, 21-18), iar după două ore de luptă, dejenii au câştigat meciul cu 3-1, în ultimul set înregistrându-se 25-21.

"Eu personal şi băieţii îi dedicăm această victorie colegului meu Victor, care mâine dimineaţa va fi operat şi sper să treacă cu bine peste aceasta. Mă bucur că băieţii au reuşit să îşi revină psihic după înfrângerea de la Bucureşi unde am condus cu 2-1 şi 21-17 şi au putut remonta scorul de la 1-0 în acest meci şi apoi să câştigăm. CSM e o echipă care a venit să îşi vândă foarte scump pielea, nu aveau ce să piardă, decât să urce 3 locuri în clasament", a declarat în exclusivitate pentru ziuadecj.ro, Tibor Szilagyi, antrenorul secund al formaţiei Unirea Dej.

Pentru o participare în Cupa Balcanică, uniriştii se vor lupta cu voleibaliştii formaţiei Dinamo Bucureşti. "Meciurile cu Dinamo vor fi dificile. E o echipă cu care noi am caştigat aici (n.r - la Dej) lejer, iar acolo am pierdut la mare bătălie. Rezultatul este deschis, nu putem să anticipăm dinainte, dar eu sper că băieţii vor lupta şi vom termina pe locul 5", a mai spus Szilagyi.

 

Etichete
Comenteaza