Universitatea - CFR, un meci al destinului pentru "Şepcile roşii". Falub despre Dican: Ştiu că se gândeşte mult la "U"

Universitatea - CFR, un meci al destinului pentru
Adrian Falub îl reîntâlnește în această seară pe fostul coleg Feri Dican; cei doi au stat împreună pe banca Universităţii în 2008, când echipa a promovat în Liga I. Meciul poate decide soarta lui "U", în acest campionat.

Falub a adăugat, la conferinţa de presă de joi, un plus de tensiune acestui derby. El a subliniat că de această partidă poate să depindă soarta clubului. În presă s-a speculat că Universitatea ar putea să falimenteze în cazul unei retrogradări.

Va fi greu pentru noi, CFR e o echipă bună, care trebuie respectată. E un meci care depinde poate soarta clublui nostru, un meci pentru existenţa noastră, iar jucătorii trebuie să înţeleagă şi ar fi extrordianar să batem vineri. Ei au o echipă omogenă care joacă de mult timp împreună. Era normal să aibă rezultate” a declarat Falub.

Antrenorii celor două rivale au fost colegi la "U" Cluj, ba chiar au reușit promovarea acesteia în primul eşalon în sezonul 2006-2007. Falub şi Dican au antrenat apoi împreună şi alte echipe, după care s-au despărţit, fără să rupă însă relaţia de prietenie care îi leagă. „Am jucat aproape 10 ani împreună şi am promovat. Cred că şi el se gândeşte mult la "U", dar viaţa te duce în momente grele pe alte drumuri: Şi-a găsit un loc de muncă acolo. E un profesionist şi ştiu că vrea să câştige”, a completat antrenorul Universității.

Antrenorul "Șepcilor roșii" cere sprijinul suporterilor. „Sunt sigur că vom avea un meci foarte greu. Sper ca lumea să vină să ne încurajeze. Suntem într-un moment foarte greu, lumea care ştie ce înseamnă "U" ar trebui ne susţină. Clubul acesta a existat atât timp datorită acestor suporteri, altfel nu cred că mai era...", a completat Falub.

"U" Cluj are probleme de lot. Kovacs, Morar și Mengolo au probleme medicale, dar încă se speră în recuperarea lor, iar Neag şi Ceppelini sunt suspendaţi. De la CFR lipsesc Tade şi Dore. Partida se va juca de la ora 20.00, pe Cluj Arena.

Echipe probabile:

"U": Veselovsky - Ciupe, Jovanovic, Skvorc, Bambara - Lungu, Costin - Gravenberch, Cristocea, Viveiros - Castillion.

CFR: Mincă - Jakolis, Larie, Carp, Camora - Veres, Muniru - T. Lopes, Petrucci, Jazvic - Păun.

Etichete
Comenteaza