Universitatea Cluj a încurcat liderul. “Studenții” au obținut un punct în fața Mioveniului

Universitatea Cluj a încurcat liderul. “Studenții” au obținut un punct în fața Mioveniului
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Adrian Falub a remizat cu ocupanta primului loc din eșalonul secund, scor 2-2.

În fața a puțin peste 1.000 de spectatori, Universitatea Cluj a început jocul cum nu se poate mai prost. În minutul cinci, Coșereanu a rămas singur cu Tordai și l-a învins cu un șut la colțul scurt. Deși aveau nevoie disperată de puncte, “studenții” nu au contat în ofensivă în prima repriză.

Elevii lui Falub au părut că suferă la capitolul concentrare, iar de multe ori fotbaliștii s-au certat între ei pe teren. Până la pauză, oaspeții mai puteau înscrie o dată, prin Herghelegiu, dar atacantul Mioveniului l-a luat la țintă pe Tordai.

La revenirea de la cabine, Adrian Falub a efectuat două modificări, iar formația clujeană a arătat mai bine. “Șepcile roșii” s-au aruncat în ofensivă, iar forcing-ul a dat roade. La șapte minute de la reluare, Goga a transformat un penalty și a restabilit egalitatea.

După gol, jocul s-a echilibrat, iar ambele echipe au încercat să dea lovitura pe contraatac. La intrarea în ultimul sfert de oră, Anghelina a executat excelent o lovitură liberă și i-a readus pe oaspeți în avantaj. Când totul părea pierdut pentru clujeni, Dican a egalat cu o lovitură de cap și a stabilit scorul final, 2-2.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Tordai – Telcean (Dican ‘46), Crăciun, Berci – Takacs, Florescu, Guedj (Rafa ‘46), Tiago – Pop, Goga, Pîrvulescu

CS Mioveni: Croitoru – Ghiță, Celea, Beța (Alexe ‘58), Burnea – Anghelina, Costin – Cioargă (Ișfan ‘67), Herghelegiu, Coșereanu – Măzărache (Balint ‘55)

Pentru clujeni urmeză o deplasare la Târgu-Jiu, unde vor evolua împotriva Pandurilor. Partida e programată vineri, 25 octombrie, de la ora 18:00.

Comenteaza